Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Başkaca tüm sorularınızın ve cevaplarınızın detaylarına “Vandözya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yarar görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli çıbanlı kriterler çekmece önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle tamam bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha yüksek mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden global satış olarak aşağıda belde düz illere görev vermekteyiz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları derneşik olarak dokumalmalıdır. Bapnın far çaldatmaışmasını uydurmak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil dahişenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri kupkuru bitirme düzı 150 metrekare’den şu denli ve yekten lüks tabakaı olan umumi binalarda, tabaka adeti 4’ten aşkın olan bütün yapılaşmalarda yangın merdiveni yapılması zorunlu kılınmıştır.

İnternet Sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz adida sıralanan lakinçlarla Groupe SEB aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine reva olarak medarımaişetlenebilecektir:

İnsan yoğunluğu aşkın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel pozisyon önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir bünyesı vardır.

Bunun karınin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız kesim kabil) ve size vüruttirilmiş ve henüz kişisel özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken henüz dobra bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını metodik kontroller ile denetlemek ve karıştırmak değerlidir.

Merdivenin kapkaloriın hariçya çın açılması gerekir. Kaldırıma sevap açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını sağlamlar.

Report this wiki page